Ντανι Αλβες δεν ξερεις ποια φανελα φορας

Ο Ντανιέλ Άλβες σε δηλώσεις του στην «Esporte Interativo» παρότρυνε τον συμπαίχτη του στην Γιουβέντους Πάουλο Ντυμπάλα να αφήσει τους Μπιανκονέρι αν θέλει να γίνει καλύτερος.

«Έχω πει στον Πάουλο ότι πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους για να γίνει ακόμα καλύτερος. Αν θέλει να εξελιχθεί και να προοδεύσει ως ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να το κάνει μακριά από αυτή την ομάδα» ήταν τα λόγια του Ντάνι Άλβες

Μάλλον ο Βραζιλιάνος μπακ, δεν κατάλαβε όταν ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι ποια φανέλα φόρεσε και πόσο βάρια είναι. Η Γιουβέντους δεν είναι ούτε Κάλιαρι, ούτε Παλέρμο, προς θεού δεν έχω κάτι με αυτές τις ομάδες, άλλα δεν τα λες αυτά όταν φοράς την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ιταλία.

Ο Άλβες ο όποιος έφυγε από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για να ντυθεί «Μπιανκονερο» είχε δηλώσει ότι δεν του φέρθηκαν καλά στην Βαρκελώνη και δεν τον σεβάστηκαν. Πριν λίγες μέρες είχε ακουστεί ότι απειλούσε την Γιουβέντους ότι αν δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο  έως το 2019 θα φύγει.

Μάλλον ο βραζιλιάνος θέλει να ανάψει φωτιές και να κάνει άνω κάτω τα πράγματα άλλα δεν θα περάσει το δικό του. Από την Γιούβε θεωρείτε ήδη τελειωμένος, εάν έρθει καλή πρόταση οι Μπιανκονέρι οι οποίοι μετά από αυτά τα λογία είναι εξοργισμένοι δεν θα το σκεφτούν και πολύ για να τον δώσουν.

Τα δυο τελευταία χρονιά στην Μπαρτσέλονα και φέτος στην Γιουβέντους ο Άλβες ανέβαζε στροφές μετά τον Γενάρη. Ύστερα απειλούσε ότι αν δεν του ανανεωνόσουν το συμβόλαιο θα φύγει. Έχει βρει το κόλπο ο βραζιλιάνος μάλλον, άλλα στο Τορίνο δεν είναι τόσο ελαφρόμυαλοι, όσο κάλος και είναι ακόμα και στα 34 του. Τέτοιες δηλώσεις δεν τις κάνεις όταν φοράς μια τόσο μεγάλη φανέλα και όταν θέλεις να λέγεσαι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Αινειάς Σινοιμέρι

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s