Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

19339739_1506561322744188_707070463_o
Για μια ακόμα νίκη προετοιμάζεται η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ. Αφού κατάφερε να κερδίσει φέτος το double πηγαίνει τώρα για το champions league και έχει στόχο να κάνει την Ελλάδα περήφανη.
Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα στην Λιβαδειά εναντίων της ομάδας γυναικών του Φείδων Άργους με 7-0 σήκωσαν το κύπελλο και  κατέκτησαν το πρωτάθλημα που τους έδωσε την πρόκριση  για  Champions League.
Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τη προετοιμασία τους με προπονήσεις. Παρόλο που περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν σε ποια χώρα θα γίνει ο αγώνας και ποια ομάδα θα είναι αντίπαλη τους νοιώθουν αισιόδοξες και πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να πάνε στην επόμενη φάση. Η Φανή Δοιρανλή που παίζει στην ομάδα, δηλώνει: «Θα κάνουμε όσες πιο πολλές προπονήσεις μπορούμε, θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα  πάμε εκεί να βάλουμε να δυνατά μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε μια καλή θέση και να προκριθούμε».
Η ομάδα αυτόν τον καιρό θα παίξει κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας  ώστε να είναι όσο το δυνατών πιο κατάλληλα προετοιμασμένη για τον μεγάλο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 28 Αυγούστου.
Κατερίνα Θεοδοσίου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s