ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

deytera.jpg

Οι σπουδαστές του 1ου Δημόσιου ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και τμήματος Δημοσιογραφίας σας εύχονται καλή εβδομάδα. 15 Μαΐου σήμερα και το καλοκαίρι πλησιάζει. Έπειτα από την μεγάλη απόδραση στις θάλασσες της Χαλκιδικής ,η ρουτίνα συνεχίζεται και ο ΟΑΣΘ με την επίσχεση εργασίας διαλύει τα πάντα. Λίγο διάστημα πριν την έναρξη των εξετάσεων, πολλοί φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν το unipressity θα σου δώσει τρόπους αντιμετώπισης. Παράλληλα ενημερώσου για νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα χαρίσουν στο καλοκαίρι σου όρεξη και ευεξία.

Οι σπουδαστές της σχολής, βρέθηκαν στην 14η Διεθνής  Έκθεση Βιβλίου και μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους. Ενημερώσου για τα πάντα. Μάθε για πολιτιστικές εκδηλώσεις, κριτικές ταινιών, συναυλίες και πολλές άλλες  εναλλακτικές για  όμορφα βράδια στην Θεσσαλονίκη. Σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις εδώ. Δες τι συμβαίνει στην πόλη  από την οπτική γωνία των σπουδαστών! Αυτά και ακόμα περισσότερα σε περιμένουν στο unipressity. Μείνε συντονισμένος!!

Καιρός από 15/5 έως 21/5

Σχετικά μειωμένη θα είναι η θερμοκρασία αυτήν την εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο να φτάνει σήμερα στους 24° C . Βροχές να περιμένετε την Τρίτη και την Τετάρτη  καθώς η θερμοκρασία θα πέσει τους 21° C. Παράλληλα την Πέμπτη αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγα σύννεφα με την θερμοκρασία στους 21° C. Aπό την Παρασκευή όμως η ζέστη θα συνεχίσει  με 23° C και την Κυριακή θα φτάσει μέχρι και στους  26° C. Οπότε οι Θαλάσσιες αποδράσεις δεν θα σταματήσουν! Διαβάστε περισσότερα εδώ!

χωρίς τίτλο

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΒΑΚΑΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΑΣ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s