Πανελληνιες 2017

Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου θα διεξαχθούν οι πανελλήνιες ,αφού θα προηγηθούν για πρώτη φορά οι ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών, με κενό αναμεταξύ τους δέκα ημερών.

Αλλαγές γίνονται φέτος στις πανελλαδικές , έπειτα από απόφαση του υπουργείου παιδείας να παρατείνει τις τελικές εξετάσεις για την εισαγωγή των υποψήφιων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ .

Αυτή η αλλαγή γίνεται για να μπορούν να δώσουν πανελλήνιες μόνο όσοι έχουν το απολυτήριο λυκείου. Όπως δήλωσε και η Χήτα Ειρήνη , υποψήφια για τις πανελλαδικές εξετάσεις : << Είμαι πολύ χαρούμενη για τις δέκα αυτές μέρες , γιατί μου δίνετε ο χρόνος για περισσότερες επαναλήψεις και λιγότερο άγχος, αφού μετά δεν θα έχω στο νου μου να διαβάσω και για το σχολειό.>>

Για τις αλλαγές που θα γίνουν μίλησε και η υποδιευθύντρια του πρώτου γενικού λυκείου Κορδελιού κα. Παπακώστα Φιλιω : << Οι αλλαγές αυτές είναι οι πιο κατάλληλες μέσα στα χρόνια που έχει πάρει το υπέργειου, και δίνει μια ανάσα στους μαθητές να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο.

Επίσης βοηθάει και εμάς τους καθηγητές να έχουμε περισσότερη άνεση στις βαθμολογίες μας.>>

Φέτος είναι η χρόνια των περισσότερων αλλαγών στις πανελλαδικές εξετάσεις και όλες έχουν θετικές βλέψεις με στόχο να απλοποιηθεί το σύστημα προς τους εξεταζόμενους .

 

Πριτσίνα Δήμητρα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s