ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για την νέα διαδικτυακή πύλη μίλησε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Φωτίου, η οποία έχει διαφορετική φιλοσοφία από την προηγούμενη και είναι βασισμένη στον πολίτη.
« Η νέα διαδικτυακή πύλη έχει ξεκινήσει εδώ κια μία εβδομάδα να λειτουργεί δοκιμαστικά και σταδιακά θα μπει στην ζωή όλων» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. Πρόσθεσε πως ο Δήμος μπαίνει σε μία νέα εποχή και προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφτεί το νέο portal και να προτείνει βελτιώσεις.
Ο Νίκος Φωτίου δήλωσε ότι « Ο σχεδιασμός ειναι βασισμένος στον πολίτη, στον δημότη, ο οποίος στηρίζει όλους εμάς με τα τέλη που καταβάλλει για να συντηρείται και να λειτουργεί ο Δήμος». Η ιστοσελίδα του Δήμου περιλαμβάνει ξενόγλωσσες σελίδες, εύκολη πλοήγηση ενώ είναι πλήρως συμβατή για φορητές συσκευές.
Η διάρθρωση του portal περιλαμβάνει τρεις βασικούα άξονες ενημερωτικής και χρηστικής φύσης, «Θέλω από τον Δήμο», «Θέλω να γνωρίσω την πόλη» και «Θέλω να μάθω τι συμβαίνει στην πόλη». Μέσα από αυτές τις τρεις ενότητες ο πολίτης μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και να πληροφορηθεί. Ο Δήμαρχος τόνισε πως η νέα αυτή ιστοσελίδα δεν θα είναι στατική αλλά θα εξελίσσεται συνεχώς.

ΣΟΥΚΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s