Σε απορες οικογενειες θα δοθουν τα εσοδα του bazaar του σωματειου «Ο Σωτηρ»

IMG_2767.JPG

Σε άπορες οικογένειες θα δοθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το bazaar του κέντρου αποκατάστασης κοινωνικής στήριξης και δημιουργικής απασχόλησης Α.με.Α «Ο Σωτήρ» το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου.

Όσοι βρέθηκαν στο bazaar το Σάββατο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία αλλιώτικη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Βούλας Γιαγκάζογλου-Παπούδα «Ένα αστέρι για την ευτυχία». Πρόκειται για ένα αλλιώτικο παραμύθι που μιλά για τη διαφορετικότητα, ενώ πραγματεύεται πολλά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν σχεδόν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους όπως τη διαχείριση του θυμού και την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

IMG_2769.JPG

IMG_2763.JPG
Ράνια Λιακοπούλου

Το bazaar ήταν άκρως επιτυχημένο, καθώς η αίθουσα ήταν γεμάτη με κόσμο, ο οποίος     αγόραζε τις δημιουργίες των παιδιών. Όπως παρατήρησε η διευθύντρια του κέντρου Ράνια Λιακοπούλου: «Το bazaar πήγε αρκετά καλά και ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε, αν και σε τέτοιες δύσκολες εποχές που βρισκόμαστε δεν περιμέναμε τόση μεγάλη ανταπόκριση. Ο  κόσμος αγόρασε πολλά πράγματα, όπως κοσμήματα, εποχιακά είδη, τσάντες, νεσεσέρ, εκτυπωτικά μηχανήματα (με τα οποία μπορείς να εκτυπώσεις οτιδήποτε πάνω σε ρούχα) και πολλά άλλα που είναι φτιαγμένα απο τα παιδιά μας με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους».

IMG_2764.JPG

Όπως η ίδια μας ενημέρωσε, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν –όπως συμβαίνει με όλα τα bazaar τους- θα δοθούν σε άπορες οικογένειες εν όψει του Πάσχα.

Της Φέρο Άντζελα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s