Ο διάσημος ηθοποιός Michael Cain δίνει την δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο

0b880b6c552d6131e026f6897ce884cf.jpg

Συγκινητικός και ειλικρινής ο σπουδαίος Βρετανός ερμηνευτής Michael Cain μίλησε σε εφημερίδα για τη μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του παλεύοντας με τον καρκίνο. Είναι μια μάχη που ο ίδιος νιώθει να χάνει.

Ο Michael Cain είναι Βρετανός ηθοποιός του Θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, βραβευμένος με τεράστιες τιμητικές διακρίσεις καθώς και παραγωγός πολλών ταινιών, εξέφρασε έντονα τον φόβο του πως θα πεθάνει σύντομα και εξομολογείται στην ”The Sun” πως θα ήθελε να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.

Η βασική του ανησυχία είναι πως βλέπει το ”τέλος” να πλησιάζει ενώ ο ίδιος δηλώνει πως έχει κόψει εντελώς το ποτό, αναζητεί συνεχώς τρόπους ώστε να τρέφεται σωστά και προσπαθεί να εφαρμόσει οτιδήποτε αφορά την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο Βρετανός ηθοποιός ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του την 70χρονη σύζυγο του Shakira,  η οποία κατάφερε να τον σώσει από τον καταστροφικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε ο ίδιος 10 χρόνια πρίν. Ο ίδιος δηλώνει πως : “Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι vodka την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα”.

Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η 163η ταινία του Κέιν με τίτλο ”Going In Style”.

Θοδωρής Μιχαλόπουλος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s