Το λεφτα δεν ειναι η επιτυχια στο ποδοσφαιρο,η Μονακο το επιβεβαιωσε αλλη μια φορα

Τα λεφτά δεν είναι πάντα η επιτυχία στο ποδόσφαιρο,ούτε οι μονάδες,ούτε η κατοχή μπάλας στα ποδιά σου,αυτό έρχεται να το επιβεβαίωσει για άλλη μια φορά το εκπληκτικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Λεάντρο Ζαρντίμ στην Μόνακο.

Οι μονεγάσκοι υπέταξαν την πάμπλουτη Σίτι του Πέπ Γκουρντιόλα ο οποίος πριν το παιχνίδι φοβόταν πάρα πολύ για σήμερα και τελικά είχε δίκιο. Τα πιτσιρίκια του Ζαρντίμ έδειξαν για άλλη μια φορά πως στο ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και όχι ατομικό και πως η θέληση και το πάθος σε οδηγούν στην νίκη. Η Σίτι για άλλη μια φορά ήταν χαμένη μέσα στο παιχνίδι κυκλοφορούσε την μπάλα άσκοπα χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα άλλη μια χρονιά να πάει στράφι.

Ο Ζαρντίμ έχει φτιάξει μία ομάδα που έχει τα πάντα. Δεν είναι μόνο ταλαντούχα, δεν είναι μόνο απολύτως αποτελεσματική, είναι και απολαυστική σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Για τα πανάκριβα ταλέντα που διαθέτει δεν χωραει αμφιβολία ότι το καλοκαίρι που μας έρχεται θα γίνει προσπάθεια από όλα τα μεγάλα πορτοφόλια ώστε να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Φανμπίνιο,Μπακαγιόκο,Μεντί,Σιντιμπέ,Μπαμπέ,Λεμάρ,Μπερνάρντο Σίλβα είναι ήδη στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.

Αν κάποιος υποτιμήσει την Μονακό στην συνέχεια της διοργάνωσης θα έχει μπλεξίματα.

Αινειάς Σινοιμερι

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s